3 oktober 2021
10:00

FoC Farsta FF Vit

Referat: Huddinge IF P08:3-1 - FoC Farsta FF Vit

Dagens hemmamatch i division 3 spelades på ett lätt blåsigt Källbrinks IP. För motståndet stod FoC Farsta FF som på sin tränarbänk hade fd landslagsstjärnan Victoria Sandell Svensson. Matchen inleder vi med vårt kortpassningsspel och har mycket boll på offensiv planhalva. Gästerna försvarar sig förtjänstfullt och försöker med snabba omställningar att kontra. Vi slarvar en hel del med våra passningar men till sist lyckas vi få hål på motståndarna. Ställningen var stabila 4-0 efter första perioden. I den andra perioden reducerar gästerna innan Harry Printz Tyllström gör mål två gånger om efter att genom hög press ha återerövrat bollen. I den tredje perioden fortsätter vi att föra spelet och innan matchen är klar så har vi lyckats med att göra ytterligare tre mål och gästerna ett. Gästerna ska ha stort beröm för att de trots rejält underläge aldrig slutade att kämpa. I målprotokollet har vi sju olika spelare varav Harry Printz Tyllström gör en hattrick.

Grönt kort: Roni Tokat

Slutresultatet blev Huddinge IF - FoC Farsta FF 9-2.

Målen: Harry Printz Tyllström 3, Albin Karlgren 1, Amadeus Ejdersand 1, Charlie Älander 1, Mert Colak 1, Mirac Koca 1, Moritz Karlsson 1